Opleiding Trainer

Vanaf september 2023 beginnen we met een nieuwe groep voor de Opleiding Pilates-trainer. We bieden de volledige methode aan voor het Pilates-certificaat. In de opleiding worden zowel het meest uitgebreide repertoire als alle oefeningen behandeld door mensen met veel ervaring en kennis!

Leer de methode op een eerlijke en vriendelijke manier door trainers die zelf al jarenlang ervaring hebben, zonder vast te zitten aan merken of ‘scholen’. We behandelen een enorme hoeveelheid materiaal, van de eenvoudigste oefeningen tot het meest veeleisende niveau.

Alles wat je leert deel je zelf weer met jouw klanten. Leer op professioneel niveau de complete methode en wordt zelf die professional. In alles. Het is niet eenvoudig, maar het eindresultaat geeft voldoening. Als je dit allemaal kunt leren in een vriendelijke sfeer met zeer capabele trainers, des te beter.

De opleiding wordt volledig gegeven in onze eigen studio en omvat 6 maanden intensief onderwijs. Deelnemers kunnen er meer dan een jaar over doen om het af te maken als ze die tijd nodig hebben. Al gecertificeerde trainers kunnen ook items uit de opleiding halen als ze deel willen nemen aan enkele seminars.

Meer informatie vind je in de flyer

Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op en laat het ons weten als je meer informatie wilt ontvangen. Voordat je je kunt inschrijven voor de opleiding vindt er een ‘sollicitatiegesprek’ plaats om te beoordelen of je de uitdaging aan kan.